• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Noppies muts

Een muts voor je baby is niet alleen voor in de winter. Ook in warmer weer dien je het hoofdje van je pasgeboren kind warm te houden. Gelukkig zijn de mutsjes van Noppies zo leuk dat dit geen straf is!

Een Noppies muts: een must in het koude weer

Een warme muts voor je kinderen is onmisbaar in het koude weer, want elke ouder weet dat het super belangrijk is om het hoofdje van je kind goed warm te houden. Niet alleen wil jij je baby of kindje warm aankleden, je wilt ook voorkomen dat het koude weer de weerstand van je zoontje of dochter.
Een babymuts van Noppies is essentieel in het warmhouden van je baby
Met een Noppies muts is het dragen van een mutsje niet alleen noodzaak meer, want met een Noppies muts ziet je kind er ontzettend lief uit! Dankzij de vele kleuren, stijlen en patroontjes is er genoeg om uit te kiezen. De Noppies babymutsen zijn helemaal in stijl met de andere kleding in de najaarscollectie. Zo vind je altijd een Noppies muts die je perfect kan combineren met een Noppies winterjas. Maar ook al vriest het niet, pasgeboren baby's moeten ook een mutsje dragen. Omdat ze zo klein zijn hebben baby's vaak moeite met warmte vasthouden. En de meeste warmte verlies je via je hoofd! Let er dus altijd op dat je een lekkere, warme muts klaar hebt liggen voor je kleintje.
Maar tot wanneer moet mijn baby een mutsje op?
Per baby verschilt het hoelang deze een muts moet dragen. Een te vroeg geboren baby heeft bijvoorbeeld net wat meer moeite met zichzelf warm houden. Als de baby een gezond gewicht en grootte heeft kan het zelfs zijn dat deze slechts de eerste 24 uur een mutsje binnen op moet. 

Ook speelt het weer natuurlijk een grote rol. Beval je bijvoorbeeld in het midden van een koude winter dan zal jouw kind het eerste halfjaar niet zonder mutsje kunnen. Voor de zekerheid doe je er goed aan op zijn minst twee mutsjes te hebben voor je baby. Gelukkig is dat met de leuke mutsjes van Noppies helemaal geen straf!

Warme winterkleding voor je baby
Het is natuurlijk belangrijk dat jij je kind warm aankleedt, maar voor baby's is dit echt belangrijk. Let er op dat je altijd op tijd bent voor het koude weer. Naast de leukste winterjassen, kan je bij ons terecht voor lekkere warme mutsen en comfortabele sjaals.

Jouw winkelwagen