• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Noppies shirts

Voor baby’s en kinderen vind je bij ons de leukste en liefste shirtjes van het populaire merk Noppies. Shirts en t-shirts van Noppies zijn er in vele soorten, maten, kleuren en patronen. Ontdek het bij ons!

Noppies shirts

Een drukke dag op school, een middagje buiten spelen of gezellig op visite. De kans is groot dat je baby of kind dan een shirt aan krijgt. Shirts zijn een van de meest gebruikte kledingstukken en in elke kast zal je wel een stapel shirts tegenkomen. Als hippe ouder zorg je er dan ook voor dat hier wat shirts van Noppies tussen liggen, toch? Met een Noppies shirt zal jouw kleine de show stelen!

Noppies shirts voor klein en groot

Noppies beperkt zich niet tot een kleine doelgroep. In hun assortiment kan je voor shirts terecht in veel verschillende maten waardoor je voor je newborn baby wat liefs kan kiezen maar ook voor een ouder kind los kan gaan.
Naast baby- en kinderkleding produceert Noppies ook zwangerschapskleding!

Gemak en comfort: een Noppies shirt

De shirtjes van Noppies zijn gemaakt van de meest comfortabele en duurzame stofjes. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw kind zich goed voelt in een T-shirt van Noppies. Ook voor wordt goed aan de ouders gedacht! Veel van de shirtjes voor baby’s zijn bijvoorbeeld voorzien van een handige drukknoop sluiting bij de hals zodat het gemakkelijk aan te trekken is.

In de labels van de shirtjes van Noppies staan aanwijzingen hoe je de shirts het beste wassen kunt. Zo blijven ze lang mee gaan!

Jouw winkelwagen
← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen