• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Imps&Elfs babykleding

Imps&Elfs is een Nederlands bedrijf dat met een combinatie van minimalisme, Calvinisme en een sterk gevoel voor ironie wereldwijd succes heeft geboekt met hun kinderkelding. In het geval van Imps&Elfs zit het in de kwaliteit van de vormen, het speciale gebruik van kleuren en het typisch Hollandse tintje van dit merk. Wij zijn er dan ook erg trots op dat wij jou schattige jongens en meisjeskleding van dit toonaangevende merk kunnen aanbieden!

Over Imps & Elfs

Bij Imps&Elfs hebben ze altijd een fascinatie gehad voor taal. Letters hebben prachtige vormen, eerst abstract daarna vormen ze woorden en zinnen. Om te leren praten, lezen en schrijven, het is net magie. Het opent deuren naar nieuwe en veelbelovende werelden. Imps&Elfs is een merk met een stem die spreekt. Dit zie je dan ook altijd terug op de verschillende babykleding voor jongens en meisjes! En het merk blijft trots op hun Nederlandse identiteit.

'Being Dutch, staying Dutch!'

Imps&Elfs babykleding

Op van die zeldzame momenten, wanneer we denken, wie ben ik en wat doe ik? Kom je vaak uit op jeugdherinneringen. Hoe is het om nieuw in deze wereld te zijn? Om je ogen te openen en alles voor de eerste keer te zien. Vooral de tijd als baby vinden ze bij Imps en Elfs heel interessant, hier ontdekt de baby alles voor de eerste keer. Wij willen jou bijstaan als ouder bij deze mooie momenten met Imps en Elfs babykleding! Hallo wereld! Van slapen naar lopen naar praten. Het intrigerende proces om een persoon te worden met buien, talenten en voorkeuren.

Alles voor je lieve schat

Imps&Elfs wil dat een kind een kind kan zijn. De karaktertrekken van een kind, zoals hun bouw en hun fantasie krijgen alle ruimte die ze nodig hebben. Het kind komt op de eerste plaats, dan zie je wat het kind aan heeft. De werkelijke kwaliteit van de kleding zit in het ontwerp. Op de hangers lijkt een kledingstuk vrij simpel. Maar om een lichaam zie je de finesse. Een verschoven schoudernaad, een mouwtje dat net wat strakker is dan je gewend bent. Deze combinatie geeft een scherp en modern beeld zonder overdreven te zijn. Imps en Elfs streeft ernaar om jouw kind zo vrij mogelijk te laten beleven. Daarom is de Imps en Elfs babykleding gemaakt van luchtige stoffen die wel heerlijk zacht aanvoelen voor je kleine schat!

Service van Schattige Babykleertjes

Voor alle soorten Imps&Elfs kleding ben je bij ons aan het juiste adres. Naast Imps en Elfs babykleding hebben we natuurlijk nog veel meer mooie babykleding merken als Name It en Le Chic.

Bij vragen over Imps en Elfs of andere merken kun je gemakkelijk contact met onze klantenservice opnemen. Voor 23:59 uur besteld is morgen al in huis! Kijk ook bij onze Imps&Elfs sale voor scherp geprijsde artikelen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties en aanbiedingen.

Jouw winkelwagen