• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Noppies trui

Warm en hip in een Noppies trui

Truitjes zijn een van de meest essentiele items die je moet hebben voor je baby of kind. Vooral als de winter voor de deur staat is het fijn om je kinderen extra warm aan te kleden. Met een Noppies trui kunnen jij en je kind lekker de deur uit voor bijvoorbeeld een wandeling in het park, of een dagje in de dierentuin. 

Veel van de babytruitjes van Noppies hebben een handige drukknoopsluiting in de hals waardoor deze truitjes goed over het hoofd heen gaan, zonder te blijven hangen. Dat maakt het aantrekken van de Noppies trui geen gedoe meer.

Noppies truien vind je in onze collectie in allerlei designs en maten. Zo is er voor elk kind wel een Noppies trui die bij hem of haar past. Naast stoere Noppies truien met capuchons voor jongens, vind je ook veel leuke, speelse truitjes met felle kleuren voor de liefste en schattigste meisjes. De collectie van Noppies sluit naadloos aan op andere kledingstukken, zoals de Noppies broekjes, leggings en nog veel meer.

Ben je op zoek naar een Noppies broek voor een goede prijs? Kijk dan eens in de Noppies sale voor onze aanbiedingen of check onze Noppies outlet voor de laatste maten uit de vorige collectie voor bodemprijzen.

 

Jouw winkelwagen
← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen