• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Winterjassen voor de koude dagen

Voor het koude weer is het belangrijk goede maatregelen te treffen om jouw kleine warm te houden. Met de winterjassen van Noppies hoef je je geen zorgen te maken als er lekker gespeeld wordt in de sneeuw. Heerlijk! Maar vergeet je de handschoenen niet en denk ook eens aan een bijpassend Noppies mutsje!

Wanneer doe je een baby winterjas aan?

Een precieze maand te noemen wanneer jij je Noppies winterjas uit de kast moet halen is lastig te zeggen omdat het weer elk jaar anders is. Maar veel ouders kiezen ervoor om vaak onder de 15 graden een winterjasje aan te trekken bij hun kind. Mocht je nou niet zeker zijn of het al echt winterjas weer is, trek dan een lekker warm vestje aan onder de zomerjas. Zo heeft je kind toch wat extra warmte als jullie s'ochtends de deur uit gaan. Als het in de middag wat warmer is, kan het vestje gewoon weer uit!

Ben je op zoek naar een goedkope Noppies winterjas? Kijk dan eens in onze Noppies sale of check onze Noppies outlet voor winterjassen uit vorige collecties in de allerlaatste maten voor de laagste prijzen.

 

Jouw winkelwagen