• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Comfortabele ledikantdekens

Of je nu gezellig op stap bent met je baby, of samen thuis bent. Het warm houden van je kind blijft erg belangrijk. Het kleine lichaam van een baby heeft het vaak nog moeite om op temperatuur te blijven en zo verliezen ze snel warmte. Wij raden dus altijd aan om iets van een ledikantdeken bij de hand te hebben. Zo heeft jouw baby altijd een warm bedje, kinderwagen of autostoeltje.
Van welke stof is een ledikant deken gemaakt?
De ledikantdekens uit ons assortiment zijn gemaakt van katoen, wol of een synthetisch stof. Deze stoffen zijn kindvriendelijk en zorgen ervoor dat hij of zij goed op temperatuur blijft. Hierbij is de ene stof net wat dikker en warmer dan de ander. Wol is bijvoorbeeld een stukje warmer dan katoen. Op deze manier kun je de juiste ledikantdeken voor jouw baby kiezen op basis van de omgevingstemperatuur. In de winter heb je een dikkere deken nodig dan in de zomer.

 

Let op: pas bij het uitzoeken van een ledikantdeken goed op de lengte hiervan, want te lange dekens zijn  gevaarlijk voor je kind. Wanneer deze over het hoofdje valt kan er sprake zijn van verstikkingsgevaar. Vouw een ledikantdeken die te lang is ook nooit dubbel. Op deze manier kan jouw kindje oververhit raken.

Niet alleen praktisch, maar ook heel mooi!
Natuurlijk moet een ledikantdeken je baby goed warm en veilig houden, maar daarnaast is het natuurlijk ook ontzettend belangrijk dat de deken er goed uitziet, toch? Gelukkig hebben wij in ons assortiment enkel de leukste ledikantdekens opgenomen van merken zoals Noppies en Jollein. Zo koop je de deken in de kleur en stof die het beste bij jou en je kind past!

Jouw winkelwagen