Absorba

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Absorba babykleding

 

Grootste collectie babykleding van Absorba bij baby fashion shop Schattige Babykleertjes!

 

☆Bestel Absorba eenvoudig online ☆Snelle levering ☆Top service!


Absorba babykleding en kinderkleding

Vanaf juli 2015 treft u in onze webwinkel een nieuw merk babykleding en kinderkleding: Absorba. Absorba is geweldig geschikt wanneer u kleertjes zoekt die uniek zijn in design, uitgevoerd met grote kwaliteit en de beste materialen en van groot draagcomfort zijn. Wanneer u dan de prijs en kwaliteit verhouding beoordeelt, zult u zien dat u zeer tevreden zult zijn met een merk zoals Absorba. Geweldig gekleedde kinderen die zich met groot zelfvertrouwen perfect op hun gemak voelen in hun kleertjes, tegen een meer dan schappelijke prijs? De keuze voor Absorba is snel gemaakt!

Absorba: Frans merk met meerdere lijnen

Absorba is in Nederland (online) nog niet zo bekend. Maar het bedrijf heeft in de afgelopen decennia haar sporen wel verdiend. Absorba heeft een grote collectie babykleding voor baby's van 0 tot 12 maanden (Naissance - newborn). Ook heeft Absorba een lijn babykleding ontwikkeld speciaal voor kindjes tot ongeveer 2 jaar (Layette - babywear). En er zijn inmiddels ook twee lijnen op de markt gekomen voor jongens en meisjes tot 6 jaar oud (Mini-Kids - kidswear). Absorba heeft een grote collectie met mooie kleertjes en grote diversiteit, genoeg keuze!

Absorba: prachtige kwaliteit, groot draagcomfort

Sinds de oprichting van Absorba in 1949 door het echtpaar Guitton is dit Franse merk in vogelvlucht intwikkeld tot een wereldwijd bekend modemerk voor baby's en jonge kinderen. Kindjes zien er geweldig uit wanneer zij Absorba dragen. De ontwerpen zijn kenmerkend voor Absorba en gaan tegelijkertijd met de lopende modetrends mee. De kleertjes hebben een hoog niveau van afwerking met mooie stoffen, applicaties en details als siernaadjes en glittertjes. Ook de kleurkeuze is bijzonder. Vooral het baby-roze en baby-lichtblauw van de newborn-lijn is zeer populair. De designers van Absorba kiezen voor soepele materialen, zoals eerstklas organisch katoen, zodat uw baby en kindje zich heel comfortabel voelt. De kleertjes voor de oudere kindjes zijn van goede kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. Prachtige trendy kwaliteit en groot draagcomfort, dat is waar het merk Absorba voor staat.

Absorba in ons lookbook

U kunt met Absorba in ons lookbook geweldige combinaties maken. In het lookbook voor babymeisjes en babyjongens treft u de Naissance en Layette lijn aan. In het lookbook voor kinderen vindt u de Mini-Kids. Door onderling combinaties te maken, kunt u iedere dag uw kindjes een andere look geven. Voor naar school, creche of BSO. Maar ook voor een verjaardagsfeestje, eerste communie of een bruiloft kunt u uw kindjes een outfit van Absorba aantrekken.

Vragen over Absorba?

Bekijkt u ons assortiment Absorba eens rustig. Mocht u vragen hebben, stelt u deze dan via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder. Wij wensen u veel winkelplezier met Absorba!


Klik hier voor onze complete collectie babykleding

Schattige Babykleertjes 9,3 /10 - 8326 beoordelingen