DJ Dutchjeans

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4

DJ Dutchjeans kinderkleding

 

 

 

DJ Dutchjeans SALE is gestart!

De complete collectie DJ Dutchjeans kinderkleding shop je hier! 

 

DJ Dutchjeans is de kindervariant van Dirkje en is ontworpen door dezelfde ontwerpers als die van Dirkje en Koko Noko. U zult bij DJ Dutchjeans dan ook een heel klein beetje dezelfde stijl herkennen als bij Dirkje: met oog voor detail en kwaliteit. Maar dan speciaal voor grotere schattige meisjes en stoere jongens.

Wij bieden u vrijwel de complete collectie DJ Dutchjeans in de maten 92 t/m 140 voor kinderen van ongeveer 2 jaar tot en met 10 jaar. Kijk ook eens in ons lookbook voor meisjes of lookbook voor jongens om inspiratie op te doen voor verschillende combinatie mogelijkheden.


DJ Dutchjeans koopt u bij specialist Schattige Babykleertjes.nl!

De leuke kinderkleding van DJ Dutchjeans koop je eenvoudig, veilig en voordelig op Schattige Babykleertjes.nl. U kunt kiezen voor levering op de dag dat u de order plaatst, u kunt bij ons achteraf betalen en gratis ruilen. Bekijk hier ons ruime assortiment kinderkleding van DJ Dutchjeans. Veel winkelplezier met het shoppen van onze grote collectie van DJ Dutchjeans!


DJ Dutchjeans nieuwe zomercollectie 2017!

De nieuwste zomercollectie van DJ Dutchjeans is weer nog leuker dan de voorgaande collecties. De ontwerpers van DJ Dutchjeans doen hun uiterste best om ieder seizoen weer een geweldig leuke kinderkleding collectie te laten zien. Het is ze weer gelukt! Veel mooie stoffen en leuke prints in trendy kleuren met een unieke look verdeeld over verschillende stylen. Bekijk deze hippe stylen in het lookbook kinderkleding. Voor heel voordelige DJ Dutchjeans kinderkleding kijkt u bij DJ Dutchjeans sale.

Klik hier voor onze complete collectie babykleding

Schattige Babykleertjes 9,2 /10 - 8001 beoordelingen