O'Chill


O'Chill

 

O’chill meisjes kleding kopen? O'Chill is kleurijk, vrolijk, speels en meisjesachtig met veel leuke fun jurkjes. 


O' Chill

O'chill staat bekend om de felle kleurtjes in combinatie met prachtige applicaties. Dit merk is heel sterk in de jurken. Kijk dus snel verder naar dit leuk kinderkleding merk.
 

Waar wordt O'Chill gemaakt?

O'Chill heeft een eigen fabriek, genaamd Niratex, in Istanbul, Turkije. O'Chill heeft door eigen productie veel controle op de kwaliteit van de collecties. Een ander groot voordeel van een eigen fabriek is de snelheid van het produceren. Het is zelfs tijdens het seizoen mogelijk is om de hardlopers van de collectie bij te laten produceren. Hierdoor hoef je niet te vrezen dat je aan het einde van het seizoen de leukste items niet meer kunt bestellen. 

Welke stoffen gebruikt O'Chill?

Het grootste gedeelte van de kledingstoffen is zelf gefabriceerd. Er worden mooie en duurzame garens ingekocht en door de breierij tot tricot stoffen verwerkt. Als het garen, de basis van de stof, van hoogwaardige kwaliteit is, zorgt dit uiteraard ook voor een kwalitatief hoogwaardig kledingstuk. Doordat we de garen tot aan uitlevering aan de uiteindelijke klant in één bedrijf hebben ondergebracht is de prijs- kwaliteit verhouding scherp en voordeling. Dit heeft natuurlijk ook invloed op jouw portemonnee!

Hoe valt O'Chill?

O'Chill valt goed op maat. Als je advies wil over de pasvorm en maatvoering van O'Chill, helpt onze klantenservice je graag verder via de chat, email of telefoon.


Heeft u advies voor het wassen van O'Chill kleding?

Babykleding en kinderkleding moet vaak gewassen worden. Voor de kleding van O'Chill worden hoogwaardig kwalitatief rijke stoffen gebruikt. In de kleding labels van O'Chill kleding staat aangegeven hoe je O'Chill het beste kunt wassen voor langdurig behoud van de kleding.


Waar kan ik O'Chill kopen?

Schattige Babykleertjes heeft alles uit de collectie van O'Chill. Alles is ruim op voorraad en wordt gedurende het seizoen steeds aangevuld. Wij kunnen je goed adviseren als je vragen hebt over de kleding van O'Chill. Naast O'Chill meisjeskleding hebben wij ook B'Chill kinderkleding voor jongens en O'Chillie babykleding. Heel veel plezier met het shoppen van O'Chill.

 

Klik hier voor onze complete collectie babykleding

 

 

BewarenBewaren

Schattige Babykleertjes 9,2 /10 - 8001 beoordelingen