• Gratis verzending v.a. 20,-
  • Vóór 23:30 = morgen in huis
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Bergstein laarzen

Bergstein is een merk dat leuke, stevige laarzen voor baby's en kinderen maken. Bergstein is ondertussen razend populair en vaak terug te vinden op een regenachtige dag op het schoolplein. De verschillende Bergstein laarsjes zijn verkrijgbaar in de maten 19 t/m 35 en je hebt altijd keuze uit tientallen verschillende kleuren. Je kunt altijd de favoriete kleur van je kindje vinden bij Bergstein.

Bergstein

Bergstein is gespecialiseerd in weerbestendige schoenen, naast de populaire regenlaarsjes, maakt Bergstein ook heerlijk warme winterboots en lekkere warme sloffen voor tijdens de koude wintermaanden. Bergstein dankt zijn populariteit aan de enorme verscheidenheid in kleur. 

Bergstein regenlaarzen

Bergstein regenlaarsjes zijn sinds kort verkrijgbaar bij Schattige Babykleertjes. Je kunt de complete collectie tegenwoordig vinden in onze webshop. De vrolijke Bergstein laarsjes zijn onmisbaar tijdens de herfst of tijdens regenachtige periodes. Deze Bergstein laarzen zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes en zijn gemaakt van natuurrubber. De Bergstein laarsjes zitten ook heel fijn vanwege de katoenen voering. Bergstein kinder regenlaarzen

Jouw winkelwagen