Puckababy

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Puckababy


Puckababy

Je wilt natuurlijk voor je kleine altijd het beste, en dat weten wij maar al te goed. Daarom hebben we het merk Puckababy in ons assortiment. Dit merk is voornamelijk gespecialiseerd in slaapartikelen, ze hebben dan ook niet voor niets het motto: ‘We, Design, Sleep’. Met de trendy en hippe slaapartikelen van Puckababy heeft je kleine mannetje of meisje gegarandeerd een ongestoorde nachtrust, en kan jij ook met een gerust hart slapen.

 

Puckababy is voor ieder levensjaar

Voor ieder levensjaar heeft Puckababy verschillende producten in het assortiment, die het jou als ouder een stuk makkelijker maken om je kindje de veiligheid en bescherming te geven die hij of zij nodig heeft. Ontdek samen met ons hoe je kleine een fijne nachtrust geeft met de producten van Puckababy.

 

Puckababy, vanaf de geboorte

Tijdens de geboorte zijn er een aantal producten die aangeschaft moeten worden. Zo kan je bijvoorbeeld niet zonder de Puckababy Sleeper, Puckababy Gogo en Original Piep van Puckababy. Deze producten zijn essentieel in de eerste levensmaanden van je kleintje!

 

Puckababy Sleeper

Om je kleine lekker in slaap te sussen is goed wiegen heel belangrijk. Hiermee geef je je baby een fijn en rustgevend gevoel, alleen goed wiegen is een kunst om te leren. Om jou hierbij te helpen heeft de Sleeper ontwikkeld. Met de Puckababy Sleeper is je kleine veilig en warm tijdens het wiegen en zit hij of zij goed vast. De Sleeper is geschikt voor baby’s vanaf 0 t/m 4 maanden.

 

Original Pieper

Een ander belangrijk hulpmiddel om je kleine een goede nachtrust te bezorgen is de Original Pieper. Met de Original Pieper kan je je baby goed inbakeren waardoor hij of zij lekker slaapt. Door je baby in te bakeren zorg je ervoor dat je kleintje zichzelf niet wakker kan houden in zijn slaap. Daarnaast geeft een Original Piep van Puckababy je kleine warmte, wat essentieel is in het begin van zijn of haar leven.

 

Puckababy voor baby’s vanaf 3 maanden

Nu je kleine al wat ouder is en begint te kruipen heeft hij of zij nieuwe babyspullen nodig om lekker te kunnen slapen of vrij te kunnen bewegen. Daarom heeft Puckababy voor baby’s vanaf 3 maanden de volgende producten ontwikkeld.

 

De opvolger van de Original pieper, de Original Mini

Goed inbakeren blijft belangrijk. Om je baby goed in te bakeren bij de geboorte heeft Puckababy de Original Piep, maar voor baby’s vanaf 3 maanden hebben ze een nieuw Puckababy inbakerdoek ontwikkeld. Deze wordt de Original Mini genoemd. Hiermee blijf je ervoor zorgen dat je kleine een fijne nachtrust krijgt, alleen heeft hij of zij wat meer bewegingsvrijheid. Daarnaast is de Puckababy Original Mini minder warm dan de Original Piep voor je kleintje.

 

De Puckababy Bag Newborn en Sleepsuit

Om er voor te zorgen dat je kleine van 3 maanden comfortabel in zijn bedje blijft liggen en niet gaat liggen woelen zijn de Puckababy slaapzak en de Puckababy sleepsuit ontwikkeld. Beide producten zorgen ervoor dat je kleine een fijne nachtrust heeft. De Puckababy slaapzak, of Bag Newborn is een prachtig baby slaapzakje voor in de herfst of winter. Door je kleine in een Bag Newborn houdt je je kleine warm tijdens het koude weer. De Puckababy sleepsuit is een zachte pyjama van teddy stof, waarin je kleine voldoende bewegingsvrijheid hebben tijdens het slapen.

 

Puckababy vanaf 6 maanden

Voor de kleintjes vanaf zes maanden zijn de Puckababy Pyjama en de Puckababy slaapzak ontwikkeld. Net als bij de Puckababy Newborn is de Bag 4 seasons ideaal om je kleine lekker warm te houden. Deze is alleen voor kids vanaf 6 maanden het meest geschikt. Als upgrade van de sleepsuit is de Pyjama uitermate geschikt!

 

De Puckababy producten vanaf 2,5 jaar

Nu je kleine meid of mannetje echt wat groter is kan hij of zij gaan slapen in de Bag Kidz. Dit is een grote slaapzak die speciaal is ontwikkeld om jouw kleine een fijne nachtrust te bezorgen. Kinderen die in een Puckababy hebben geslapen worden dan ook meestal groot en sterk!

 

Voor alle leeftijden

Last but not least heeft Puckababy ook verschillende producten voor alle leeftijden. Dit zijn onder andere de Anti-lek romper, de Cover en de Sleepy. Het maakt niet uit of je kleine 3 maanden is of 2,5 jaar, deze producten van Puckababy kan je altijd gebruiken voor je kleintje. Uiteindelijk hopen wij samen met Puckababy dat je het volgende denkt als je kleintje slaapt: “Wow, het is weer gelukt.”

 

Puckababy

Schattige Babykleertjes 9,3 /10 - 8472 beoordelingen