B.Nosy

Pagina 1 van 7
Pagina 1 van 7

B.Nosy's 2e levering zomercollectie 2018 staat zaterdagochtend 17 februari online bij Schattige Babykleertjes.

 

 

B.NOSY babykleding en kinderkleding


B.Nosy baby- en kinderkleding


B.Nosy is een nieuw en heel populair Nederlands top kinderkleding merk met een unieke, vrolijke en kleurrijke style. De B.Nosy collectie bestaat uit trendy items met vrolijke kleuren, speelse prints én een comfortabele fitting. Met B.Nosy loopt uw zoon of dochter er op ieder moment van de dag hip en comfortabel bij! B.Nosy heeft ieder seizoen een zeer uitgebreide collectie voor jongens en meisjes met jurkjes, leggings, shirts, broeken, vesten, jassen, kousen, sjaals, haarbandjes en rokjes. Deze B.Nosy items zijn onderling te combineren tot oneindig veel verschillende superleuke B.Nosy outfits. B.Nosy staat vooral bekend om de hippe B.Nosy jurkjes en B.Nosy jasjes. Op een aantal van deze producten ontstaat  bij de release van een nieuwe collectie een ware hype. er zit altijd wel een B.Nosy jurk en B.Nosy jas bij die na de release binnen no time overal is uitverkocht. Deze hype is heel kenmerkend voor B.Nosy. Daarom deze tip: Wees er snel bij als B.Nosy weer met een nieuwe collectie komt!

B.Nosy kinderkleding is kleurrijk, vrolijk en comfortabel


B.Nosy weet hoe belangrijk kinderen het vinden om comfortabel te zijn in hun kleding. Een comfortabel outfit is onmisbaar in hun speelse en avontuurlijke leventjes. Daarom zorgt B.Nosy dat zij de meest comfortabele materialen met oog voor gemak en een fijne fitting gebruiken voor hun kleding. Met kleding van B.Nosy beleeft uw kind elk moment van de dag maximaal plezier. En uiteraard genieten mamma's er extra van dat hun kind er op en top uit ziet in B.Nosy en zich tegelijk top voelt.

Met B.Nosy steel je de show!


Met B.Nosy bent u ervan verzekerd dat u uw kindje kleedt in kleertjes met een unieke look volgens de nieuwste trends. De kinderkleding collectie van B.Nosy sluit aan op de allerlaatste trend in de kinderkleding mode qua kleur, design, stoffen en dessins. Je zult veel complimenten ontvangen hoe opvallend jouw kind de show steelt met een outfit van B.Nosy. B.Nosy has got it all! 

Schattige Babykleertjes biedt je daarom ook de complete collectie van B.Nosy. Veel plezier met het shoppen van B.Nosy!


Klik hier voor onze complete collectie babykledingBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Schattige Babykleertjes 9,2 /10 - 8001 beoordelingen