Boxpakjes babymeisje

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Boxpakjes voor baby meisjes

Boxpakjes hebben alleen maar voordelen. Het zijn babypakjes die altijd in de mode zullen zijn. Misschien is het ontwerp wat anders, wordt per seizoen een andere kleur of motief gekozen, maar in de basis zijn boxpakjes van alle tijden. Nog een voordeel is dat een boxpakje heel makkelijk is in het gebruik: u heeft uw baby snel aangekleed. Trek het pakje over het hoofdje, knoopjes sluiten, soms een bandje verstellen en klaar! Voor baby's is een boxpakje geweldig: ze kunnen kruipen, rollen, spelen en het pakje kan niet opkruipen. Dus nooit een bloot, koud ruggetje met een fijn boxpakje.

Wat is een boxpakje?

Een boxpakje is een kruippakje waarvan de boven en de onderkant aan elkaar zitten. Het wordt ook wel een jumpsuit genoemd. Verschil met een romper is dat rompers over het algemeen geen broekspijpjes hebben, terwijl een boxpakje dat wel heeft. Ook is een boxpakje gekleder dan een romper. Logisch, want een rompertje verdwijnt onder de babykleding, een boxpakje blijft te zien en moet er dus leuk uitzien. Boxpakjes kunnen lange en korte mouwen hebben, dat ligt vaak aan het seizoen. Makkelijk zijn de drukknoopjes aan boxpakjes: zo kan je zonder al teveel rompslomp een luier verschonen.
Boxpakjes hebben vaak voetjes. Dat is handig, want er zijn veel baby's die het leuk vinden om hun sokjes uit te trekken en die zitten dan met koude voetjes. Gekleed in een boxpakje met voetjes eraan lukt hen niet om hun voetjes bloot te maken. Boxpakjes zijn er in verschillende materialen. Voor de winter is verlours lekker warm, in de zomer is katoen prettiger om te dragen. Wij hebben alle materialen en alle kleuren boxpakjes. Dus shop bij Schattige babykleertjes al uw favoriet boxpakjes.

Boxpakjes bij Schattige Babykleertjes

Vraag het iedere ouder: boxpakjes kan je nooit genoeg hebben. En dat weten wij, dus breiden wij ons assortiment boxpakjes steeds verder uit. Koop daarom uw boxpakjes bij Schattige Babykleertjes. U vindt bij ons allerlei boxpakjes in schattige of stoere boxpakjes, met of zonder booties of mutsje. We bieden verschillende materialen: velours of katoen of een combinatie daarvan. Het kan een boxpakje zijn in één stuk of bestaande uit meerdere stukken, zoals een mouwloos pakje met een longsleeve eronder. Een boxpakje kan trouwens ook heel leuk gedragen worden als pyama in bed. Zo haalt u uw baby makkelijk uit bed en ziet zij er gelijk gekleed uit. Ze is gelijk klaar voor haar bezoek in haar prachtige boxpakje!

Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen